woensdag 11 september 2013

Boerenbontfair, stoffenspektakel, haken, vakantie en nog meer

Eindelijk weer eens een berichtje, denk niet dat er niets creatiefs gebeurde hier....

Ik wil jullie eerst meenemen naar Uddel! Volgende week zaterdag, d.v. 20 september wordt er op  camping Weijdehorst een Boerenbontfair georganiseerd.
Daar hoop ik te staan met mijn fotokaarten,maar er is nog veel meer te doen. Allerlei brocante spulletjes....echt een aanrader om heen te gaan en zeg het voort! Deze leuke en gezellige blogger is er ook!
Hieronder de flyer!

Wij slapen met z'n drie'tjes in deze pipowagen...!

Vorige week woensdag ben ik naar het stoffenspektakel in Gorinchem geweest. Heerlijk in mijn eentje! Lekker wat gedronken bij de V&D! Vakantiegevoel!
Het was naar mijn idee stil op de markt, nog veel zomerstoffen, leuk maar die heb ik nog genoeg in de kast.
Wel twee leuke winterlappen gekocht, die ik ook echt op mijn lijstje stonden!
De okergele tricot is voor een jurkje voor Irma, de rekbare donkerblauwe tricot, met freubeltje erop is voor een vestje over het jurkje en nog voor een vestje of jurkje voor Sigrit.


Verder nog wat leuke kado'tjes gehaakt. Ik kwam op het idee om wat leuks te haken om een klein deodorantflesje, je weet wel zo'n reisverpakking. Hier ben ik ook mee bezig om een klein zwitsalflesje in het roze of lichtblauw. Je heb dan net wat leuks voor bij een geboortekaartje, een geslaagde in de familie, of je geeft er geld bij, het geeft dan niet zo kaal........


Ook nog wat leuke jurkjes zonder mouwen gemaakt, zijn al veel dragen. Ik zal ze nog een keer bloggen.

Van postzakkenstof een kussen gemaakt voor op het tuinbankje, ga ik ook nog op de foto zetten.

O ja, ben ook nog een leuke sjaal aan het breien met de luiewijvensteek, dat is zo leuk! Zet ik morgen op de foto.........

Verder zijn we wezen kamperen in Giethmen, camping Bergzicht. Super leuk voor de jeugd, en dus ook voor de ouders. Van klein tot groot; iedereen had het naar zijn zin. Op de eerste avond werd er al door 2 van de 5 kids gevraagd: Gaan we hier volgend jaar weer heen? Dan weet je dat je in ieder geval een goede zet heb gedaan. We hadden heerlijk weer, konden fietsen, zwemmen, vissen enz.


Op deze foto ziet er nog netjes uit, gaandeweg hing er steeds meer was aan allerlei scheerlijnen!

Wat betreft de werkeloosheid, Wim heeft sinds afgelopen maandag weer een baan, als timmerman! Hier is hij erg blij, heerlijk je eigen vakgebied, bij een bedrijf in Hardinxveld [is voor ons ook heel dichtbij]. Wij ervaren het als een Zegen dat dit op onze weg is geplaatst. Onze Hemelse Vader en Schepper blijft zó goed voor ons zorgen! Gewoon een wonder!

Ik heb de afgelopen maanden erg veel gewerkt, doordat het veel kortere diensten waren van 4 uur ben ik veel de deur uitgeweest om toch nog een leuk aantal uren te hebben. Ik heb het met heel veel liefde en plezier gedaan, heel leuk om alles eens in de ochtenduren te ontdekken [draai al 16 jaar alleen maar avonddiensten].

O ja, voor wie lid is van de RMU en het blad van de sector zorg krijgt...........sinds februari ben ik uitverkoren als columniste. Er was afgelopen winter een soort 'wedstrijd' waar je aan mee kon doen. Je moest een leuke column schrijven over de zorg. En ik ben het geworden............Het is voor één jaar, inmiddels zijn er 3 gepubliceerd. Er volgen er nog een paar!

Ik zal de columns van de afgelopen maanden wel even bloggen, kun je meelezen [als je dit leuk vindt, natuurlijk].

Nu weer genoeg bijgekletst, 

Groeten, Elsa 

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke, uitgebreide en gezellige post! Ik heb je vorige week niet gezien in Gorinchem, wij hebben (4 bloggers) ook koffiegedronken bij La Place. Vooral je lap blauwe tricot vind ik erg mooi.
  Bergzicht vonden wij ook erg leuk en gaan er nog zeker een keer naar terug (dit jaar niet op vakantie geweest) Wij vonden de omgeving ook zo mooi.
  Wat heerlijk dat je man weer werk heeft. Echt reden tot dankbaarheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig weer even bij praten op je blog .. volgende week kletsen we verder in de pippowagen..
  Dank je voor de reclame:)
  Ik kreeg de flyer niet op mijn blog, hoe heb je dat gedaan??
  Wat fijn dat manlief weer aan het werk is, wat heerlijk te lezen dat God zo goed voor jullie zorgt!
  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een positieve berichten heb jij. Die pipowagen is zo gezellig en het slaapt daar heerlijk. Als ik die zaterdag tijd heb kom ik misschien wel langs :).
  Leuke haakzakjes heb je gemaakt en nu mag je aan de slag voor je dochter. Ben benieuwd wat je er van gaat maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi hoi! Leuk dat je weer eens een blogje schrijft. Ik had je al willen bellen maar nu ben ik ook weer een beetje bij-gepraat. Wat bijzonder voor jullie, Wim weer een baan! God zorgt! Ik ben benieuwd of je weer tijd krijgt voor de wekelijkse naaikrans ;) lijkt me gezellig. Tot horens!
  Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Daar ben je weer! Met een heel verhaal en positief,heel fijn voor jullie.Ik ben benieuwd in welke pipowagen jullie logeren ,krijg de link niet geopend, maar geniet ervan! En de boerenmarkt klinkt wel heel aantrekkelijk zeg..mmm kijken of ik een gaatje kan vinden. De gehaakte cadeautjes zien er schattig uit en het geeft zo leuk. Nou succes met alles en hopelijk lees ik af en toe weer wat van je,altijd leuk om te lezen en naar je prachtige foto's te kijken. Gr.Arjo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat je man weer werk heeft. Je haakwerkjes zijn erg leuk, goed idee van je?
  Lees je mee op Sancho? Daar stond een oproepje voor koffiedrinken bij de V&D. Mooie stofjes heb je gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen