zaterdag 22 juni 2013

zomerse jurk voor dochter

Deze stof had ik al een paar keer gezien bij de Stoffenkraam, een mooie katoen met rozen van Stenzo. Iedere keer bleef de rol stof mij aankijken..........dus toch maar wat meters gekocht in katoen en tricot.

Het model van de jurk komt uit knippie idee februari/maart 2012, model nr. 17. Ik heb alleen de strik weggelaten, daarmee is de jurk naar mijn idee net iets te netjes voor een 'gewone' zomerse dag.

Ik heb maat 134/140 gemaakt en dat was maar goed ook, past net bij de bovenpas. De jurk had wat langer gemogen, volgend jaar is hij vast te kort....dus er ziet maar één ding op; deze jurk gewoon lekker veel gaan dragen !
Afgelopen week is de jurk al een paar dagen met veel plezier gedragen, maandag ga ik met de volgende stenzo verder..........

Groeten, Elsa

6 opmerkingen:

 1. Dat is inderdaad mooie stof! Leuke model jurk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige jurk, ik heb de stof net binnen in het wit. Ik dacht bij het voorpand in het midden de bloem te doen, maar zo opzij zoals bij jouw jurk vind ik ook wel heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie stof zeg!
  Leuk model voor met en zonder shirt.
  Als hij te klein wordt kun je misschien een strook eronder maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allereerst leuk om weer wat van je te zien/lezen. De stof is echt heel mooi! En het jurkje ook,staat je dochter goed. Geniet er nog maar van,hier willen ze het helaas niet meer. Dus ik kijk alleen maar naar die mooie lapjes
  Hopelijk komt er weer snel werk voor je man! Gr. uit O-A.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Elsa, leuke zomerse jurk heb je gemaakt. Deze stof heb ik in de tricotvariant in een andere kleur liggen. Echt mooi!

  Ps: Wil je me even mailen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Elsa,
  Wat een mooi zomers jurkje heb je gemaakt voor je dochter.Hij staat goed.Ze zal hem wel veel dragen.
  Hoe is het afgelopen met de jurk die je wilde bestellen voor jezelf?
  Groeten Gea

  BeantwoordenVerwijderen