vrijdag 20 april 2012

Rokje en T-shirt, leuke foto's

Een rokje genaaid voor Sigrit, een lapje uit de oude doos! Het stiksel is rood en knalrose, omdat je nu veel knalkleuren bij elkaar ziet in de winkel wilde ik er graag een t-shirt bij in het groen. De kleur is niet helemaal goed op de foto's. De kleur is grasgroen. De applicatie heb ik erop gestreken. Het t-shirt is een wat wijder model waar elastiek onderin de mouwen en panden moet. Het staat Sigrit erg leuk, ze wilde alleen niet passen voor een blogfoto..........dus de foto dat ze het draagt komt nog.

Kleur is niet helemaal oke, applicatie van de Stoffenkraam, moet nog wat afwerken aan dit shirt, hoor!

leuk band bij de Stoffenkraam voor de zoom gebruikt!


Nog bedankt voor alle reactie's op mijn vorige blog. Ik ben er nog hard mee 'aan het werk'. En probeer weer wat tips uit die ik gekregen hebben van bloggers! Jullie horen er dus nog meer van. Deze kleding hierboven is in ieder geval zonder enige hapering gelukt! Heerlijk!

Verder nog wat leuke foto's van Jelmer gemaakt, weer andere functie's op het fototoestel gebruikt. Ik vindt ze erg leuk geworden. Jammer dat net de plaid op de achtergrond met bloemetjes is. Jelmer groeit nog steeds bijzonder goed en wil nog steeds geen fles of tuitbeker. Dus borstvoeding blijft op de menukaart!


Ik heb de smaak weer flink te pakken wat naaien betreft, komt ook dat ik met de dag meer energie krijgt. Heb deze week ook weer avonddiensten gedraaid, ook weer zo heerlijk!

Jullie zien vast nog meer naaiberichten deze week, het volgende project ligt al klaar! Een jurk voor Irma, een ABC 131

Groet, Elsa

4 opmerkingen:

 1. Wat een LIEVERD zeg....
  Een pracht van foto`s.

  groet van Hilda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig shirtje! Knap gedaan. En wat een mooie foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi rokje en shirt.
  Prachtig stofje.
  En wat een mooi mannetje.
  Fijn dat je weer naai inspiratie hebt.
  Fijn weekend!
  groetjes Marieke

  BeantwoordenVerwijderen