woensdag 2 november 2011

T-shirt voor Sigrit


He, he, eindelijk weer eens een project genaaid. Heerlijk, weer even achter de naaimachine en dan ook nog met goed resultaat. Dit t-shirt is uit een oude bizzkids. Ik heb het patroon wat veranderd. Het is breedte 116/128 en lengte 146. De mouwen zijn zelfs nog wat aan de korte kant. Ik probeer van de restjes nog een legging erbij te maken. Zaterdag gelijk maar even een leuke tricot gekocht bij de Stoffenkraam voor nog zo iets maar dan net een beetje anders....
Heeft iemand nog een tip voor smalle meisjes? Zijn de farbenmix patronen iets voor haar? Ik zag van die leuke combinatie's in blogland van de xenia en de elodie. En heeft iemand ervaringen met de tantrum-patronen? Daar staat een leuke gedraaide, cirkelrok bij....weet niet of het echt iets is.
Deze week hoop ik nog wat meer te bloggen, vandaag zijn alle kinderen vrij i.v.m. de dankdag. Terwijl ik dit bericht typ ligt Jelmer heerlijk aan de borst, en wat zijn wij dankbaar voor ons kleine ventje! Iedereen geniet met volle teugen van hem.

4 opmerkingen:

 1. Hoi Elsa,
  Wat een leuk shirt zeg. En wat een mooie stof! Ik ben ook dol op leuke bloemen stofjes. En wat heerlijk hé zo'n kleintje. Fijn dat jullie er allemaal zo van kunnen genieten.
  Liefs en to blogs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk stofje!
  Ik kan helemaal niet handwerken, heb weer andere talenten zullen we maar denken...;-)

  Wij hebben pas op 30 november dankdag.
  Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleuren op het shirt!
  Heerlijk dat iedereen van de kleine man geniet!
  Eeen kleintje brengt altijd liefde mee!
  Fijn hé, dat het met vriendin P. zo goed gaat!
  Groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk stofje heb je uitgezocht voor het shirt. Mooi.
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen