woensdag 26 oktober 2011

Ergens gelezen...

Afgelopen week ergens dit gelezen, uit mijn hoofd gezegd; een oude agenda of was het juist de nieuwe agenda al voor 2012. Altijd denk ik; deze moet ik onthouden; maar vergeet ze altijd weer.
Deze heb ik in een foto gezet die ik afgelopen zomer heb gemaakt vanaf het water bij Kinderdijk. Afgelopen zomer zijn we daar regelmatig heen gevaren vanaf de Graafstroom. En dat leverde schitterende Hollandse foto's op!


William en marit hangen graag achter het bootje, hoe koud het ook is. Het geeft wel heel veel plezier en dan zo dicht bij huis!Sigrit en Irma hebben liever een warm vest i.p.v. een nat pak en bekijken alles vrolijk & veilig op een afstand!

Nog steeds weinig creativiteit, wel wat geknipt en gelust dus er ligt een t-shirt klaar voor Sigrit om te naaien. Sigrit is bijzonder smal en daarbij ook behoorlijk lang. Die combinatie maakt kleren kopen erg lastig. Ook het naaien is niet altijd eenvoudig. Nu een patroon voor een t-shirt verbouwd van breedte 116/128 naar lengte 146/152. Ik hoop dat het lukt!

Groet voor vandaag, Elsa

P.S. Bedankt voor de reactie's op het vorige blog. Het blijkt dat het niet een probleem van mij is, maar de volgers moeten iets toevoegen in hun volgers-lijst. Weer wat geleerd!

4 opmerkingen:

 1. Mooie spreuk, echt iets om te onthouden. En jullie wonen niet zo heel ver van ons vandaan schat ik!
  Leuk dat jullie een eigen bootje hebben, altijd leuk het water op!
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Elsa, Jullie in B....graaf, wij in H.....veld!! Ik dacht inderdaad die kant al op.
  Nou je bent welkom een keertje hoor.
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel herkenbaar..spelen in het water voor je deur!Heerlijk,zomer en winter.Alleen zitten ze bij ons nu niet meer in het water hoor,brrr Mooie kaarten maak je zeg,prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen