dinsdag 22 november 2011

Breien voor Jelmer!


Een erg leuk breiboek van de Phildar! En super makkelijk! Vorige winter had ik al een leuk breiboek op internet van Phildar gekocht. Ik heb daar toen al wat uit gemaakt, maar nu we zelf een lief &klein baby'tje hebben gaan we daar voor aan de slag. Ik heb een truitje opgezet voor baby Jelmer. Ik hoop dat dit breiwerk ook echt een keer afkomt. Ik heb nog aardig wat breiwerkjes onder in de kast staan......Vooral de mouwen zijn zo ontzettend leuk. Ik heb de kleur gekocht die in het boek staat. Een leuke, middenkleur grijs.
Als je naar deze link gaat; ontzettend leuke breiboeken&wol , kan je boek inkijken. Inmiddels is er ook een zomerboek en een nieuw winterblad uitgegeven. Deze heb ik allebei besteld. Het winterboek gaat in de kraammand voor mijn zusje die in jauari is uitgerekend [ze leest niet vaak op mijn blog, hoop ik]. Als de boeken binnen zijn dan maak ik er even een foto van voor op het blog. Ik hoop vandaag of morgen.

4 opmerkingen:

 1. lieve elsa, wat een schattig truitje...natuurlijk komt het af... je komt het maar gezellig showen... volgende week...kzal voor warme chocomelk met slagroom en zelfgebakken speculaas zorgen...
  loves the mother from juul&noor

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Elsa,
  Wat een lief vestje en wat een mooie kleur. Makkelijk overal mee te combineren.
  Ben benieuwd naar het resultaat.
  Je vroeg wat voor klei ik gebruikt had dat is Das klei te koop bij de Intertoys. Echt een aanrader om even lekker te gaan kleien.
  Groetjes Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Elsa, wat leuk dat je m'n blog volgt en deze ook op je bloglijst gezet hebt! Veel plezier met alle leuke dingen die je maakt!
  groet, Marijke
  www.sweetandsimplestuff.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen