maandag 28 november 2011

Breiboeken van Phildar

Een foto van de breiboeken van Phildar, die had ik eerder deze week nog beloofd. Ze zijn echt super leuk en echt heel makkelijk. Echt iets voor beginners maar ook voor de breisters die graag 'een snel af' project willen breien [van dat soort ben ik].


Nu hoor ik jullie denken; maandagochtend en dan al tijd om een blogbericht te plaatsen. Nou, het zit zo; ik maak altijd de kerkbode op maandagochtend en stuur die dan door naar de dominee. Dus snel achter de computer is altijd zo'n beetje mijn eerste werkje op maandagochtend. Dan ook maar gelijk een blogberichtje.
Ik had ook nog een foto beloofd van de beren die mijn moeder altijd maakt voor de kraammanden. Inmiddels is ze aan beer 22 bezig. Op de foto staan onze vijf beren!

Nu ga ik wel snel aan de slag, straks weer even met Jelmer naar de huisarts, hij zit weer zo vol en verkouden. Hij was 6 weken toen hij z'n eerste kuur al kreeg voor bronchitis. Ik hoop dat het meevalt! Vanmiddag naar het consultatieburo, altijd weer benieuwd hoeveel hij weegt!

Groetjes en tot horens, Elsa4 opmerkingen:

 1. Veel plezier met je nieuwe boeken. En wat een leuke beren. Beterschap voor je kleine mannetje!
  Wij gaan morgen weer naar het cb, ben ook weer benieuwd wat ons meisje weegt. Toch altijd weer leuk.
  Fijne dag! Liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschap voor de kleine man!
  En wat een mooie beren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap voor je zoontje en bedankt voor je reactie op mijn blog.
  Groetjes,
  Thara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat gezellig die berenfamilie, en beterschap voor je zoon.

  gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen