woensdag 30 december 2015

Dat is lang geleden....




Ik schaam mijn eigen bijna; wat is het lang geleden dat ik een blog heb geschreven.

Maar de afgelopen periode is best pittig geweest. Eind september heb ik een vrij grote operatie gehad, details laat ik maar achterwege. Maar er zat een periode van 6 weken opknappen en niet meer tillen dan 1 kg aan vast.

En dat is best lastig in een gezin met 5 kinderen. De eerste drie weken lukt wel, toen was ik blij dat ik in bed lag maar de volgende drie weken....

Nu gaat het erg goed en ben ik blij dat alles achter de rug is. Ik heb aardig wat jaren nagedacht over deze operatie, ben blij dat het niet eerder is gebeurd want dan hadden we Irma en Jelmer niet gehad [snappen jullie gelijk welke operatie ik heb gehad :)] maar na een aantal jaren van écht tobben en uiteindelijk toch maar naar de specialist en zijn conclusie was 'ik zie maar één oplossing...opereren' was het gewoon duidelijk.

We hebben heel veel hulp gehad! Huis schoonmaken, koken, heerlijke baksels, telefoontjes, honderden kaarten, bezoek, bloemen....Ik vergeet vast nog iets maar het was allemaal zo bijzonder! Ik heb er van genoten. 

Creatief heeft dus op een laag pitje gestaan...Wel een haakproject opgezet, een grote omslagdoek van Studio Echt. Bijna klaar, de laatste toeren nog en dan de noppenrand.

Wel allerlei ideeën, maar die heb ik altijd!

Ik wens jullie Gods Zegen voor het nieuwe jaar!

Een hartelijke groet, Elsa

3 opmerkingen:

  1. Fijn weer wat van je te lezen. En dat zijn niet de gemakkelijkste beslissingen,maar wel de juiste als ik het zo lees. Kun je in 2016 weer met een schone lei beginnen. Alle goeds toegewenst in het nieuwe jaar voor jou en je gezin.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je weer even blogt,
    heftig zo'n operatie!
    wij wensen je dan het beste toe en een creatief nieuwjaar!
    Groetjes Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt heel wat achter de boeg! Fijn dat het nu goed met je mag aan. Na jaren tobben en overwegen!
    Ben benieuwd naar je omslagdoek. dat kon in iedergeval lekker doorgaan, tijdens je rustmomenten.
    Ik wens jou ook een Gezegend en Voorspoedig Nieuwjaar toe!
    Groetjes Hannie

    BeantwoordenVerwijderen