zaterdag 19 januari 2013

Baby Roos en shirtje

Vorige week zaterdag is eindelijk [12 dagen na de uitgerekende datum] baby Roos geboren! Roos is het eerste kindje van mijn jongste zusje. Mijn jongste zusje en ik schelen nogal wat jaren, echt heel leuk om te zien dat je kleine zusje moeder is geworden! Roos en haar papa en mama doen het heel erg goed. Om deze woorden kracht bij te zetten; Roos haar geboortegewicht was 3920gr. en op de zevende dag was ze al flink gegroeid, ze woog gisteren al 4260gr.! Heerlijk he, die borstvoeding!
Voor Roos heb ik een leuk overslagshirtje gemaakt van een hele leuke Hilco-stof. Deze stof komt uit de serie hamburger liebe en heb ik gekocht bij deze leuke webwinkel! Een foto die gemaakt is met de mobiel, dus niet helemaal duidelijk maar toch een kleine impressie van het shirtje!


Vandaag was de bijna 'familie-kraamverzorgster' voor het laatst. Deze week hebben we als zussen weer heel wat kopjes koffie gedronken bij zuster Nelleke. Maar we kwamen voor de kraamvrouw en baby, hoor!

Deze dagen mag ik weer veel werken dus wordt er nog niet zoveel achter de naaimachine gezeten maar er moet nog een verjaardagsjurk gemaakt worden voor 14 februari! Dus we hebben een stok achter de deur!

Fijne zondag en tot horens, 

Elsa

4 opmerkingen:

 1. Wat een lief meisje! Een kostbaar bezit. Gefeliciteerd.
  En tja niets boven borstvoeding!! Jullie ook een mooi weekend,gr,Arjo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat genieten weer zo'n klein meisje in de familie. Helaas zijn het hier niet zo'n dikkerds ondanks de borstvoeding. Wat een pracht van een naam heeft dit meisje, onze jongste dochter heet ook Roos :).
  Schattig shirtje heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vanmorgen ook geknuffeld met nichtje Roos van een 1/2 jaartje...
  Lieve naam..en wat een stevige baby, heerlijk!
  Je hebt een mooi kadootje gegeven!
  Hebben jullie al schaatspret gehad op de Graaf??
  Fijne zondag met je gezin!
  Groetjes Hannie♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Elsa,
  Gefeliciteerd met jullie nichtje Roos!
  Leuk dat je zelf weer wat moois hebt gemaakt; altijd leuk om te geven toch :)
  Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen