zaterdag 17 november 2012

Vestje van joggingstof, foto's

Een vestje gemaakt voor Irma van een restje donkerblauwe joggingstof. Het is een patroontje uit een oude Bizzkids. De beleggen heb ik gemaakt van een rood ruitje. Bij de passen rood geruit band tussenuit gestikt. Ik had verwacht dat er meer rek in zou zitten, het valt dus wat klein uit. Ze kan het net aan....Het patroontje valt wel erg leuk door de stolpplooien voor en achter. Ik moet er nog rode bloemetjes bij haken, die wil ik middenachter erop doen. Ik wil er nog een tricot jurkje bij maken.

Dan nog een ander project. Ik was gisteren aan het naaien, toen zag ik de chaos van klosjes, knoopjes, stukjes stof, scharen enz. op tafel en dacht: dat ziet er leuk uit voor een fotokaart. Ik ben van plan om iedere keer als ik achter de naaimachine zit een foto te maken van een klein detail. Ik heb al een paar foto's in een soort collage geplakt en iedere keer komt daar een foto bij tot de collage vol is. En dan heb je uiteindelijk een leuke fotokaart voor een creatieve vriendin!Iedereen een goed weekend verder en tot horens,

Elsa 

P.S. Het zussenproject loopt nog steeds, hoor! Vrijdagavond 6 december is de eerste crea-thea. Dan gooien we alle lappen bij elkaar.

4 opmerkingen:

 1. Wat een gaaf idee, zo alle foto's bij elkaar vormt een mooi geheel!

  Het vestje ziet er leuk uit. Echt zo'n heerlijk vestje dat je met veel jurkjes kunt combineren...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk vestje. Vaak gebruik ik ook oude patronen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een knap idee van die fotokaart.... Die hou ik in gedachten. Mooi vestje, kleur die overal bij kan. Trendy en toch gekleed!

  Daaag en groet Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen