donderdag 24 mei 2012

Hemelvaartsdag en Friesland

Een blog met weinig woorden, wel veel foto's

Drie kids gingen logeren in Follega, werden woensdagavond opgehaald door mijn broer. Heerlijk op de boerderij. Zo waren wij Hemelvaartsdag en vrijdag alleen met Irma en Jelmer thuis. Na de kerk snel gegeten en naar het bos in Ede. Heerlijk gewandeld!


Op zaterdagmiddag zijn we met alle [5] zussen en zwagers, en moeders naar Follega gereden hebben daar weer genoten op de boerderij. Er ging ook nog een koe kalveren. En blijft bijzonder! Er stonden slechts 16 kinderen aan het hek gekluisterd, twee lagen er een middagdutje te doen....


Er worden spelletjes gedaan...wie kan er het langst aan het rek hangen....


Creatievelingen onder ons....


Kortom, we hebben genoten van een heerlijke dag! Bedankt voor de gezellige dag en het logeren, ome Leendert en tante Joelle!

Groetjes, Elsa

3 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende foto's. Hoe maak je dat, zo bij elkaar. Het onderste blok is erg leuk, met die breisters!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's!
  Bedankt voor je felicitatie van Esther.
  (ben inderdaad na de laatste twee maanden huilen ook naar de manueel therapeut geweest en inmiddels is ze drie dagen na de behandeling weer stil geworden....ze slaapt nu al 11 nachten door!.....nog nooit zo lang achter elkaar sinds haar geboorte....dus als ze weer een te lange periode van huilen heeft gaan we gewoon weer terug naar die man)
  groetjes Erika

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi
  Wat een prachtige foto's van je kids. En vooral die collage waar het kalf werd geboren.... zo wonderlijk, zo mooi!! En wat een mooie foto's heb je ervan kunnen maken. Leuk om te zien dat je ook in de thuiszorg werkt (ik ook, in de wijkverpleging!)

  Groetjes danielle
  www.deplaisiertjes.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen