donderdag 15 mei 2014

Weer een roos 5011

Het wordt wat saai.....maar eigenlijk blijft het gewoon een heel leuk patroon! De roos 5011.

Deze keer heb ik een retro-stofje gebruikt van Stenzo.

Hiervoor ben ik helemaal naar Barneveld gereden......Terwijl ik het schrijf schaam ik mijn eigen een beetje. Of eigenlijk gewoon niet!

Doordat manlief een flinke periode zonder werk zat en ik heel veel heb gewerkt en ook nog eens heel onregelmatig, soms ochtend en avond of na een avond weer een ochtend, was ik gewoon alles even helemaal beu!

Dus op een dinsdag in april toen ik een dag een auto had ben ik samen met Jelmer een dagje uit geweest...naar Barneveld. Even lekker geneusd bij Karteris, zomerstoffen viel tegen, de buit was één lapje!

Daarna naar Voorthuizen gereden en samen met Jelmer een patatje met frikandel gegeten! En wat hebben we genoten samen. Dit had ik écht in al die 17 jaar dat wij kinderen hebben nog nooit gedaan. En het was zo leuk, dat snoetje van het kleine mannetje.......samen met mama een patatje eten!

En hij was zo lief, bleef in de buggy zitten, ging niet gillen & huilen, zat te zingen in de auto en viel terug heerlijk met duimpje in zijn mond in slaap.

Maar hier het resultaat......altijd knip ik deze jurk weer te lang, vindt het nu ook aan de lange kant maar met nog een hele zomer voor de boeg laat ik het zo. Dit keer een driekwart mouw erin gezet.
Ze had vanmorgen nog niet zo'n zin in foto's en dacht dat het zonnetje erg fel schijnt.

Hoe vinden jullie haar nieuwe look? Alle lange haren eraf en pittige korte boblijn. Hier was het net gewassen dus nog niet helemaal goed in model, maar het staat haar wel erg leuk, vinden wij.

Groeten, Elsa

P.S. Volgende dag belt mijn zusje.........'Elsa, de reis naar Karteris [is voor ons ruim een uur rijden] moet je niet maken, hoor! Ik ben er geweest en nog weinig zomerstoffen!

Gelukkig was ik al geweest en heb genoten van een dagje uit; als ik het eerder had geweten was ik toch weer te zuinig geweest om deze reis te maken.

7 opmerkingen:

 1. Leuk stofje, ook voor deze Roos. Ha ha wat je ver haalt is lekker toch... Jullie hebben genoten en daar ging het om .Groet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk stofje heb je gebruikt! En wat fijn dat je zo van het dagje genoten hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk jurkje. En herinneringen zijn ook veel waard. Zoiets moet je toch nog een keer nu hij nog niet op school zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk zo'n uitstapje! Soms heb je dat gewoon nodig. Leuk de jurk in dit stofje! Het spijkerjasje staat er goed bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn zeg, zo'n uitstapje. Prachtig jurkje! Wat is het een mooie collectie van Stenzo dit voorjaar. gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk, deze stof heb ik ook gekocht. Ik wist eerst niet goed wat ik er van zou maken, maar dacht dat het mooiste was om het eenvoudig te houden en wil er nu een A-lijn jurkje van maken. Dat heeft veel weg van deze. En het spijkerjasje staat er heel mooi bij.

  Gezellig, zo'n dagje samen op stap. Het is juist een leuke bijkomstigheid dat je toen dit stofje hebt gekocht. Moet je je niet voor schamen hoor.

  Groetjes Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja ik heb de Roos 5011 ook al zoveel gemaakt. Zit zo lekker bij de meiden. Deze versie van jou vind ik ook erg mooi. Leuk joh, zo'n daagje uit met je mannetje.

  BeantwoordenVerwijderen