donderdag 16 augustus 2012

Verjaardagen

Er zijn er hier drie jarig in twee weken.  Doordat wij zelf nog op vakantie waren is het nog niet uitbundig gevierd, dus vieren we a.s. zaterdag drie verjaardagen tegelijk. De weersvooruitzichten zijn in ieder geval bijzonder goed....Dus kunnen we heel de dag buiten zitten! Deze foto ging als uitnodiging de deur uit!

Wat gaat zo'n babyjaar hard, zeg! Hij is drie weken geleden gaan staan, ik dacht altijd dat die niet zo'n 'snelle' baby was, het tegendeel is weer bewezen, hij stond eerder als de andere vier. Hij heeft een rij tanden, vier kiezen, roept als 'ie uit de box wil, en gaat huilen als die zijn zin niet krijgt, lacht als grote broer grappig doet, en slaapt nog steeds als een os. 's Ochtends schudden we rond half negen is aan zijn bed en na wat gezucht en gesteun gaan de ogen open....Heerlijk ventje! Iedereen geniet nog steeds!

Groet en tot horens, Elsa

3 opmerkingen:

 1. Nog van harte met alle verjaardagen! En idd mooi weer zaterdag, dat is boffen.
  Je bent een week ouder dan mij, grappig om dat te zien. Was maandag 38 geworden;-)
  Gr, Klazina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een beetje laat, maar nog van harte met alle jarigen. het gaat idd. alltijd zo hard met zo'n eerste jaar van een kleintje!
  Ik ga 5 sept. ook naar eht Stoffenspektakel, misschien zie ik je dan wel. En Anne-Marit is bijna kleuter hoor! Ze is van eind november.
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Elsa,

  Gefeliciteerd!

  Bedankt voor je bemoedigende reactie! En nee het was niet op de Swaef, maar op de Fruytier.

  Groetjes Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen