donderdag 16 augustus 2012

Verjaardagen

Er zijn er hier drie jarig in twee weken.  Doordat wij zelf nog op vakantie waren is het nog niet uitbundig gevierd, dus vieren we a.s. zaterdag drie verjaardagen tegelijk. De weersvooruitzichten zijn in ieder geval bijzonder goed....Dus kunnen we heel de dag buiten zitten! Deze foto ging als uitnodiging de deur uit!

Wat gaat zo'n babyjaar hard, zeg! Hij is drie weken geleden gaan staan, ik dacht altijd dat die niet zo'n 'snelle' baby was, het tegendeel is weer bewezen, hij stond eerder als de andere vier. Hij heeft een rij tanden, vier kiezen, roept als 'ie uit de box wil, en gaat huilen als die zijn zin niet krijgt, lacht als grote broer grappig doet, en slaapt nog steeds als een os. 's Ochtends schudden we rond half negen is aan zijn bed en na wat gezucht en gesteun gaan de ogen open....Heerlijk ventje! Iedereen geniet nog steeds!

Groet en tot horens, Elsa

dinsdag 14 augustus 2012

Vakantie in Zeeland

Heerlijk twee weken in Oostkapelle op vakantie geweest! Nu last van afkickverschijnselen, we zijn alweer 1,5 week thuis. En wat was het heerlijk, goed weer, veel naar het strand geweest. Veel spelletjes gedaan, gefietst, boeken lezen en luieren....

Nu begint het creatieve weer wat te borrelen. Heb alleen echt nog geen zin in winterdingen dus ik denk dat ik nog wat in de frisse en vrolijke kleuren gaat fabriceren. Als ik de nieuwe kleuren voor deze winter in de winkel ziet dan heb ik niet zo iets van: Yes, wat leuk! Echt weer wennen....Ik ben toch van het zwart/grijs en dan een fel kleurtje erbij, niet zo van bruin en geelachtige kleuren.

Hier nog wat foto's van Zeeland en het huishouden van Jan Steen.Wat is zo'n tent en caravan dan klein. De laatste donderdag had iedereen een dip en ik het ergste...Ik riep; 'volgend jaar huur ik een villa, iedereen een eigen hok, en zo dat jullie een half uur rond lopen voordat je elkaar heb gevonden i.p.v. heel de dag op elkaars lip.' 's Avonds waren de boze buien weer over en wat is het toch leuk in een tent en caravan!

Groet en snel tot horens, Elsa